Ege Postası
Geri

Egepostası’nda Karadeniz rüzgarı

Radyo Egepostası, bu akşam Karadeniz şarkılarına evsahipliği yaptı. Koliva Grubu, Selim Gülay ile birlikte stüdyoya konuk oldu. Ardından, Onur Atmaca "Fırtına Serdar ile Karadeniz Turu"ndaydı. İki güzel program mest etti
Egepostası’nda Karadeniz rüzgarı
Haberler / İzmir
20 Eylül 2017 Çarşamba 17:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Radyo Egepostası, bugün Karadeniz'in sevilen seslerini ağırladı. İkinci albümlerini çıkarmaya hazırlanan Koliva Grubu, Selim Gülay ile birlikte Radyo Egepostası’nda “Pınar Aydemir Aşk ile” programına konuk oldu.

Grup solisti İlhan Gülten, İzmir’de kendi mekanında müzik yapan Selim Gülay ile birlikte, sevilen parçalarını seslendirdi. Grup bu akşam 20.30'dan itibaren de "Olizvel"de sahne alacak.

Bu programın hemen ardından “Fırtına Serdar ile Karadeniz Turu” programı başladı. Bu programın konuğu yine Karadeniz’in sevilen seslerinden Onur Atmaca oldu. Karadeniz müziğini sevenler, programa bağlanarak hem beğenilerini dile getirdi, hem de istek yapma imkanı buldu. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası