Ege Postası
Geri

Eğitim dostu Başkan’a teşekkür

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, onarımı belediyşe tarafından yapılan Betontaş Anadolu Lisesi öğrencileri ile ders yılını başlattı. Okul yönetimi ve veliler Başkan’a plaket verdi.
Eğitim dostu Başkan’a teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Eylül 2012 Salı 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-  2012 – 2013 öğretim yılının başladığı günde Buca’da yer alan Betontaş Anadolu Lisesi’nin misafiri olan Başkan Ercan Tatı, genç öğrencileri ilk günlerinde yalnız bırakmadı. Okulun açılış programında öğrencilerle saygı duruşunda duran ve birde konuşma yapan Başkan Tatı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır” sözü ile öğrencilere merhaba dedi.

Buca içerisinde yer alan okulların iç ve dış bakımlarını üstlenen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya Betontaş Anadolu Lisesinin de bir çok ihtiyacını gidererek öğrencilere daha sağlıklı ve çağdaş bir eğitim yuvası yaratmasından dolayı Okul Müdürü Kemal Aydın tarafından plaket taktım edildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası