Ege Postası
Geri

Eğitime destekte herkesin yanındayız

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Giresun Görele ve Çanakçı Sosyal Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin üçüncüsü düzenlenen Eğitime katkı gecesinde Karadenizli Bayraklılıları yalnız bırakmadı.
Eğitime destekte herkesin yanındayız
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Mart 2013 Pazar 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Bayraklı Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP İl Başkan Yardımcısı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer ve CHP'li Meclis üyeleri katıldı. Üçüncüsü düzenlenen eğitime katkı gecesi ev sahibi Dernek Başkanı Mustafa Karaman'ın konuşmasıyla başladı. Karaman, Bayraklı'da başta Giresunlular olmak üzere tüm Karadenizliler olarak eğitime önem verdiklerini, düzenledikleri bu gecede birkaç ihtiyaç sahibi çocuğun eğitimine katkıda bulunacaklarını dile getirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dan aldıkları destek adına teşekkür ederek sözü Başkan Karabağ'a devretti.

Bayraklı'da söz konusu eğitim olunca akan suların durduğuna dikkat çeken Başkan Karabağ, "Her yıl eğitime verdiğimiz katkı, ayırdığımız bütçe bir önceki seneye oranla artıyor. Binlerce öğrencimizin ailesine karşılıksız eğitim yardımı, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi ile de ücretsiz eğitim vermeye devam ediyoruz, edeceğiz. Bayraklı'da eğitime katkı sunmaya gayret gösteren Giresun Görele ve Çanakçı gibi birçok dernek var. Belediye olarak hepsine eşit yaklaşarak destek oluyoruz. Giresunluların belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Gecede emeği geçen ve eğitime destek olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Gecede ücret karşılığı dağıtılan sembolik çikolatalardan Başkan Karabağ da satın alarak eğitime destekte bulundu. Yapılan yardımların ardından Karadeniz bölgesinin meşhur müziği horon ve kemençe sahneye çıktı. Yerel müzisyenlerin sahne aldığı gecede uzun horon sıraları oluştu. Başkan Karabağ da kısa süre de olsa horona katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası