Ege Postası
Geri

Eğlenmeye gittiği restoranda arkadaşını öldürdü

Kütahya'da eğlenmeye gittiği restoranda kavga ettiği arkadaşını öldüren zanlı yakalandı. Olay, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydan geldi. Gece yarısı Erol Kızılkaya (33) ile Halil Koç, Altıntaş ilçesindeki alkollü restorana gitti....
Eğlenmeye gittiği restoranda arkadaşını öldürdü
Haberler / Güncel
4 Mayıs 2013 Cumartesi 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kütahya'da eğlenmeye gittiği restoranda kavga ettiği arkadaşını öldüren zanlı yakalandı.

Olay, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydan geldi. Gece yarısı Erol Kızılkaya (33) ile Halil Koç, Altıntaş ilçesindeki alkollü restorana gitti. Restorana girdikleri ilk dakikalarda kavga ederek ayrı masalara oturan iki arkadaş, daha sonra birbirlerine küfür edip kavga etmeye başladı. Erol Kızılkaya masanın üzerinde bulunan meyve bıçağını Halil Koç'un (53) önce omzuna daha sonra da göğsüne sapladı. Müşteriler ve işletme yetkilileri tarafından yaralı halde Altıntaş Devlet Hastanesi'ne götürülen Koç burada hayatını kaybetti.

Arkadaşının ölümüne sebep olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan Erol Kızılkaya, alınan sağlık raporunun ardından Altıntaş İlçe Emniyet Amirliği'ne götürüldü.
Şüphelinin yapılan sağlık kontrolünde darp izleri bulunduğu ve 138 promil alkollü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası