Ege Postası
Geri

Egm Trafik Cezası Sorgulama

Kimi zamanlar oldukça yoğun olabilmekte insanlar. Bu yoğunluğun sebebi birçok şey olabilir.
Egm Trafik Cezası Sorgulama
Haberler / Dünya
29 Eylül 2013 Pazar 00:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Kimi zamanlar oldukça yoğun olabilmekte insanlar. Bu yoğunluğun sebebi birçok şey olabilir. Bazı kişiler oldukça yoğun mesai gerektiren işlerde çalışmaktadır. Buna bağlı olarak kendilerine zaman ayıramadıkları anlarda olmaktadır. Boş zamanlar sadece eğlenme, dinlenme için değildir insanlar için birçok kişinin hayatında kendi kişisel uğraşları da vardır. İnsanlar olan boş vakitlerini hep tatil yaparak ya da eğlenerek geçirmek isterler ancak bu şekilde gerçekleşmediği durumlarda olmaktadır. Boş vakitlerinizde yapmanız gereken işler ailevi olabilir ya da devlet kurumlarında yapmanız gereken bir iş olabilir. Bu tarz işler maalesef ki genelde iş mesai saatlerinde olması da insanın canını sıkan, bazı kişiler için problem yaratan bir durumdur. İnsanlar bir diğer ilgi göstermesi gereken husus ise; şahsi araçları olabilmektedir. Aracın birçok ilgilenmesi gerekilen konusu vardır. Bunlara örnek olarak akla ilk gelen şeylerden biride cezalardır.

TIKLA CEZANI KISA SÜREDE ÖĞREN

Cezalardan haberdar olmak artık oldukça kolaydır. Trafik emniyet müdürlüğünün yeni uygulaması olan trafik cezası sorgulama EGM bu sistemle aracınızla ilgili her türlü ceza bilgilendirmesini sistemden sadece aracınızın plakasını yazarak öğrenmeniz mümkün olacaktır. Sistemde bulunan bir diğer özellik de trafik cezası sorgulama GİP ile cezalarınızı taksit yöntemi ya da peşin olarak yapabilmenizi sağlayacaktır. Eskiden olsa bu tarz cezalar evinize porta ile yollanırdı. Fakat bu durumun kötü yanı bu postalar sürekli kaybolurdu. Bu sıkıntılı durumla karşılaşmamak için çıkartılan yeni sistemle trafik cezası sorgulama plaka ile kolayca yapabilmektesiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası