Ege Postası
Geri

Elazığ'daki trafik sorunu çevre yolu bağlantıları ile çözülecek

Elazığ'daki şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla Güney Çevre Yolu bağlantı yolları düzenleniyor. Elazığ Belediye'si tarafından üstleninlen ve yapımı tüm hızı ile devam eden çevre yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediye...
Elazığ'daki trafik sorunu çevre yolu bağlantıları ile çözülecek
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ'daki şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla Güney Çevre Yolu bağlantı yolları düzenleniyor. Elazığ Belediye'si tarafından üstleninlen ve yapımı tüm hızı ile devam eden çevre yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ekiplerin çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek kısa bir süre sonra çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Hazardağlı kavşağı ve İmam Efendi Bulvarı devamında yer alan bağlantı yolunu inceledi, çalışmalarla ilgili olarak Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat’tan bilgi aldı. Çalışma gezisinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan da yer aldı.

Güney Çevre Yolu bağlantı yollarının tamamlanmasıyla trafiğin oldukça rahat bir şekilde seyredeceğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları ifade etti: “İmam Efendi Bulvarı’nın devamı olan 1400 metrelik bu yolu çevre yoluna bağlayacağız. Burada 120 bin m’³’lük dolgu çalışması yapılıyor, bu çalışmanın büyük bir kısmı tamamlandı. Yirmi günden beri iş makinelerimiz burada çalışmalarını yapıyorlar. Gerçekten alan çok büyük bir alan, burada asfaltlama çalışmalarına kısa sürede geçilecek. Güney Çevre Yolu bağlantı yolu olarak Tofaş Kavşağı devamında yer alan kısımda da çalışmalar devam ediyor.”

Başkan Selmanoğlu, Hicret Mahallesi’nde bulunan köprü ile ilgili olarak da açıklamada bulundu. Selmanoğlu, ihata duvarı yapımı ile ilgili ihalenin yapıldığını ve bu köprünün kısa sürede açılacağını kaydetti.

Belediye Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat ise bağlantı yolunun açılmasıyla trafiğin rahat seyredeceğini ifade ederek, “Güney Çevre Yolu bağlantı yollarını inşa ediyoruz. Hazardağlı Kavşağı ile İmam Efendi Bulvarı’ndan başlayan ve Güney Çevre Yolu’na kadar süren bin 400 metrelik bağlantı yolunu kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Burası 35 metre genişliğinde gidiş-geliş bölünmüş bir yol olarak tasarlandı. Ayrıca, yol üzerinde beş adet kavşak bulunmaktadır. Yaklaşık 120 bin metreküplük dolgu çalışması yapacağız.” şeklinde konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası