Ege Postası
Geri

Elbistan Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikat heyecanı

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde (EDH) yapılan yangın tatbikatı herkesi heyecanlandırdı. Elbistan Devlet Hastanesi ve Elbistan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanlarının bilinçlendirilmesi ve olağan dışı...
Elbistan Devlet Hastanesi'nde yangın tatbikat heyecanı
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde (EDH) yapılan yangın tatbikatı herkesi heyecanlandırdı.

Elbistan Devlet Hastanesi ve Elbistan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından sağlık çalışanlarının bilinçlendirilmesi ve olağan dışı durumlarda nasıl davranacaklarının anlatılması için geniş kapsamlı bir yangın tatbikatı düzenlendi.
Önce hastane bahçesine sahra çadırı kuruldu. Daha sonra ambulans ve itfaiye sirenleri çaldı. Meraklı bakışlar altında Devlet Hastanesi 3. katından yaralı bir vatandaş kurtarıldı. Bir kişi ise hazırlanan hava yatağına atladı. Elbette hepsi mizansendi. Ancak tatbikat bile herkesi heyecanlandırmaya yetti. Kurtarılan yaralılar sedyelerle tedavi amacıyla çadıra taşındı. Daha sonra yetkililer, hastane çalışanlarına evde meydana gelebilecek mutfak yangınlarına karşı bilgilendirdi.
Tüp yangınına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verilirken müdahale şeklinin önemine vurgu yapıldı. Hastane Yöneticisi ve Başhekim Fatih Kılaç, tatbikatın her yıl gerçekleştirildiğini kaydetti ve personelin her türlü duruma karşı hazır bulundurulması gerektiğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası