Ege Postası
Geri

Eli sopalı kişiler kim'

CHP, "İzmir'de koyu renk tişörtlü gençlerimizi darp eden eli sopalı kişiler kim'" diye sordu.
Eli sopalı kişiler kim'
Haberler / Politika
3 Haziran 2013 Pazartesi 22:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

(ANKA)-CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İçişleri Bakanı Muammer Güler’e, “İzmir’deki gösterilerde ortaya çıkan ve birçok yurttaşımız tarafından tarafımıza ihbar edilen bir gurup koyu renk tişörtlü, şapkalı ve polislerin arkasında yürüdüğü iddia edilen ve gösteri hakkını kullanan gençlerimizi darp eden eli sopalı kişiler kimlerdir” diye sordu.

 CHP’li Çıray, Bakan Güler’in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde, “İzmir’deki gösterilerde ortaya çıkan ve birçok yurttaşımız tarafından tarafımıza ihbar edilen bir gurup koyu renk tişörtlü, şapkalı ve polislerin arkasında yürüdüğü iddia edilen ve gösteri hakkını kullanan gençlerimizi darp eden eli sopalı kişiler kimlerdir'” sorusunu yöneltti.

Çıray ayrıca şu sorulara da yanıt istedi: “Bu provokatörler hangi cesaretle polislerin arkasına saklanarak saldırmışlardı? Bunları koruyup kollayan polisler var mıdı? Varsa bunlar hakkında işlem yapıldı m? Yeni Asır gazetesine saldıran ve orada çalışan basın emekçilerinin yaşamını tehdit eden saldırgan provokatörler yakalandılar m? Kimlikleri tespit edildi m? Yakalanamadılarsa nede? AKP il binasını yakanlar kimlerdi? Kimlikleri tespit edildi m? Yakalanmadılarsa nede? İzmir’de bir emniyet zaafı ve kötü yönetimi olduğu açıktı? Bu konuda bir soruşturma düşünüyor musunuz'”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası