Ege Postası
Geri

Emeklilikte yaşa takılanlar İzmir'de seslerini yükselttiler

İzmir'de güzel bir havada seslerini duyurmak için Konak Meydanı'nda buluşan Emeklilikte yaşa takılanlar eylemi lokmalar ve develer eşliğinde gerçekleştirildi.
Emeklilikte yaşa takılanlar İzmir'de seslerini yükselttiler
Haberler / İzmir
17 Kasım 2013 Pazar 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bugüne kadar “Gasp edilen haklarını geri alabilmek için” birçok eyleme imza atan Emeklilikte Yaşa Takılanlar, İzmir Eylemi büyük bir kalabalık eşliğinde İzmir CHP milletvekilleri Hülya Güven ve M.Ali Susam ve Musa Çam'ın katılımıyla gerçekleşti.  
Yurdun dört bir yanından İzmir’e akın eden Emeklilikte Yaşa Takılanlar, saat 13.00’da Konak’ta bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde lokma döktüler, basın açıklamasının ardından ve “iki devenin” de eşlik ettiği yürüyüş Gündoğdu Meydanı'nda son buldu. 
Eyleme ilişkin basın açıklamasında İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu Başkanı  Mehti Bıkmaz, Emeklilikte Yaşa Takılan mağdurlara ve hak gaspına uğramış olan toplumun tüm mağdur kesimlerine seslenerek “Sizleri hakkınızı aramak üzere İzmir'de yanımızda olmaya ve hep birlikte tek yürek olmaya davet ediyoruz.” dedi. İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu Başkanı Mehti Bıkmaz yaptığı açıklamada ayrıca aşağıdaki ifadelere yer verdi.
“Sizler için Hak arayış mücadelesi verilmektedir. Hakkımız gasp edildi.  Çok büyük özveriler ile hazırlanan etkinliğimiz SSK, BAĞ-KUR- EMEKLİ SANDIĞI, 4/C ve Taşeron işçileri bağladığını bilmenizi, kapsamlı mağduriyetlere ses olacak şekilde uğraşı verildiğini önemle bilmenizi rica ederim. Bunun için gece gündüz demeden İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Kocaeli, Bursa demeyip yurdumuzun her yerinde gayret edip sesimizi hükümete duyurmaya çalışan EYT Türkiye Platformu arkadaşlarıma, bizleri bu eylemimizde yalnız bırakmayan CHP İzmir Milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Hülya Güven ve Musa Çam'ın yanı sıra çeşitli illerden katılan siyasi partilerin temsilcileri ve gençlik kolları başkanlarına da teşekkür ederim. "
Eylemde söz alan Milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Hülya Güven ve Musa Çam da desteklerini sürdüreceklerini TBMM'de de bu konunun tekrar gündeme gelebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler... Oldukça keyifli, bir organizayon gerçekleştiren EYT'liler develer eşliğinde Gündoğdu Meydanına kadar yürüyerek eylemi sonlandırdılar....

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası