Ege Postası
Geri

Emirdağ'da uyuşturucu operasyonu

AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 18 şüpheliden 2'si tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Emirdağ'da uyuşturucu operasyonu
Haberler / 3. Sayfa
22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik olarak, ilçede 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda kurusıkı tabanca, 17 fişek, 34 gram bonzai, 3,5 gram kenevir tohumu, 29 gram Hint keneviri, 12 metamfetamin uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde kullanımına yarayan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Aramalarda onaylanmamış çok sayıda muhtelif cinsel güç arttırıcı ürünler ile 5 bin 800 satışa hazır kaçak sigara da bulundu.

Gözaltına alınan 18 şüpheliden hakkında 'hırsızlık' suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.H.P. ile R.Ç. tutuklanarak Bolvadin Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 16'sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası