Ege Postası
Geri

Emniyet her yerde canlı bomba arıyor

İstanbul polisi, DHKP-C örgütünün yanlış bilgiyle “Sultanahmet bombacısı” diye duyurduğu Elif Sultan Kalşen’i arıyor. Bahçelievler ve Eyüp’te düzenlenen eş zamanlı baskında Kalşen’in izine rastlanamadı.
Emniyet her yerde canlı bomba arıyor
Haberler / Genel
13 Ocak 2015 Salı 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Elif Sultan Kalşen’i “canlı bomba” eylemi düzenlemeden önce yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Kalşen’in gidebileceği düşünülen Bahçelievler ve Eyüp’te iki farklı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde yapılan baskınlarda Elif Sultan Kalşen’in izine rastlanılamadı. Sultanahmet’te bulunan düzenlenen intihar saldırısını DHKP-C terör örgütü üstlenmiş, saldırganın Elif Sultan Kalşen olduğunu açıklamıştı.
 
Ancak önce Kalşen’in ailesi “Bizim kızımız değil” açıklaması yapmış, sonra da polis, ölü olarak ele geçirilen saldırganın Rus uyruklu Diana Ramazova olduğunu açıklamıştı. Durum üzerine yandaşlarından özür dileyen DHKP-C, yeni eylem hazırlığında olduklarını bildirmişti. Örgütün Elif Sultan Kalşen’in intihar bombacısı olarak görev yapacağı bir saldırı planladığı, Ramazova’nın düzenlediği saldırıyı kendi planladıkları saldırı zannederek sahip çıktığı belirtildi. Kalşen’in ailesinin de uzun zamandır kızlarından haber alamadıklarını bildirmesi üzerine polis harekete geçti. (Yeni Şafak)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası