Ege Postası
Geri

Emre Uslu Washington'da ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Washington’da düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü’nde yaptığı konuşma sırasında dışarıda protesto gösterileri vardı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve kırmızı bültenle aranan eski Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu da Brookings Enstitüsü önünde ortaya çıktı.
Emre Uslu Washington'da ortaya çıktı
Haberler / Dünya
1 Nisan 2016 Cuma 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AP ajansı, Uslu’nun davetliler listesinde olduğu halde, katılımının güvenlik tarafından engellendiğini ve bu esnada yaşanan arbede sırasında sol bacağının kanadığını bildirdi. Uslu ise Twitterüzerinden Erdoğan’ın korumalarının kendisine saldırdığı iddiasını paylaştı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR
Selam Tevhid soruşturmasında usulsüzlük iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında Fethullah Gülen ve Emre Uslu’nun da bulunduğu 122 kişi hakkında hazırlanan iddianame geçtiğimiz kasım ayında kabul edildi. İstanbul 14. Ağır CezaMahkemesi, Gülen ve Uslu hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına da hükmetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası