Ege Postası
Geri

En beğenilen milletvekilleri açıklandı: İzmir’den kimler var'

ORC Araştırma Şirketi’nin 2020 en beğenilen milletvekilleri anket sonuçları yayımlandı. 20 isim arasında İzmir’den iki milletvekili yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Kamil Okyay Sındır yüzde 46,9 ile 3. sırada kendisine yer bulurken, AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ise yüzde 40,5 ile kendisine ancak 16. sırada yer bulabildi.
En beğenilen milletvekilleri açıklandı: İzmir’den kimler var'
Haberler / Politika
30 Aralık 2020 Çarşamba 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- ORC Araştırma Şirketi, 2020 yılının en beğenilen milletvekilleri listesini yayımladı. Genel başkan ve başkan yardımcılarının dahil edilmediği araştırmada her milletvekili kendi seçmen grubu içerisinde değerlendirildi.

Bu yıl en beğenilen milletvekillerinin arasında ilk 20’de İzmir’den ise iki isim yer aldı. Biri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden diğeri de AK Parti’den oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, yüzde 46,9 oy oranı ile CHP’nin en çok beğenilen milletvekillerinden biri oldu ve sıralama kendisine 3. sırada yer buldu.

AK Parti’den ise Mahmut Atilla Kaya, yüzde 40,5 oy oranı ile seçmen grubu içerisinde en çok beğenilen milletvekilleri arasına girdi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası