Ege Postası
Geri

En fazla atık pil toplayan okula fotokopi makinesi ödülü

Malatya Belediyesi ve Türkiye Atık Pil Derneği (TAP) tarafından düzenlenen 'Atık Pil Toplama Kampanyası' kapsamında en fazla pil toplayan 91000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu, fotokopi makinesi ile ödüllendirildi.Çevre Koruma Haftası etkinlikleri...
En fazla atık pil toplayan okula fotokopi makinesi ödülü
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 18:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya Belediyesi ve Türkiye Atık Pil Derneği (TAP) tarafından düzenlenen 'Atık Pil Toplama Kampanyası' kapsamında en fazla pil toplayan 91000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu, fotokopi makinesi ile ödüllendirildi.

Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kampanya çerçevesinde ödül töreni düzenlendi. Malatya Park Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, “Bu kampanyayla 3 ton atık pil toplandı. Atık pil toplama konusunda İzmir’den sonra Türkiye’de şu an ikinci durumdayız. İnşallah öğrencilerimizin gayretleriyle, ilimizin kısa sürede birinciliği yakalayacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Kampanya kapsamında kent merkezinde en fazla atık pil toplayan 91000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu birinci oldu. Okula fotokopi makinesi hediye edildi. İlçe okulları kategorisinde Doğanşehir Anaokulu birinci oldu.Diğer okullara çeşitli satranç takımları ile spor setleri hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası