Ege Postası
Geri

En trend kolej formaları

Geçmişteki beyaz yakalı mavi okul önlüklerinin yerini artık yavaş yavaş özel üniformalar alıyor. Devlet okulları da kendilerine has okul kıyafetlerini tercih etmeye başladılar. Bunun hem öğrencilerin mutluluğu ve rahatlığı ile alakası var, hem de okulu temsil ediyor olması da bu konuda büyük rol oynuyor. Son yıllarda özellikle özel okullar arasında öğrencilerin şıklıkları birbirleri ile yarışıyor.
En trend kolej formaları
Haberler / Güncel
25 Ağustos 2017 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kolejlerde Yeni Moda Üniformalar

Tüm okullarda öğrenci üniformaları değişikliğe giderken, özellikle alanında ciddi bir değişim ve gelişim söz konusu oluyor. Bu üniformaları üreten firmalar, modanın gelişimini yakından takip ediyorlar. Değişen moda ile gençlerin tercihleri de modaya uygun bir şekilde değişime uğruyor. Eski üniformalar gençlere demode geliyor. Günlerinin büyük bölümünü okullarında geçiren gençler için üniforma son derece önemli bir detay. Üretici firmalar üretimlerinde; öğrencilerin içinde kendilerini rahat ve mutlu hissedecekleri tasarımları tercih ediyorlar. Diğer yandan üniformaların kullanımının rahat olması ve hareket kabiliyetini kısıtlamaması gerekiyor.

Her Mevsime Uygun Üniforma Tasarımları

Öğrencilerin, yılın büyük bölümünü okullarında geçiriyor olmaları, üniforma tasarımlarında dikkate alınması gereken bir nokta. Sıcak aylarda öğrencilerin sıkılmamasını sağlayacak üniformalara, kışın kullanılabilecek ve sıcak tutacak detaylar da ekleniyor. Bu şekilde birkaç parça halinde sunulan üniformalar öğrenciler tarafından fazlası ile beğeniliyor. Hem sıcak hem de soğuk havalara uygun parçalarla tasarlanmış olan şık üniforma çeşitlerine ağırlıklı olarak çeşitlerinde rastlanıyor. Üniforma okulun bir yansıması ve temsili olduğundan, özellikle kolejler bu konuya ciddi bir önem veriyor.

Sağlıklı Üniforma Tercih Edilmeli

Okul formalarında tasarım ve kullanışlılık en fazla dikkate alınan detaylar olarak öne çıkıyor. Ancak atlanmaması gereken bir detay da sağlıklı formalar üretilmesidir. Son yıllarda Çin'den gelen zehirli ayakkabılar gibi birçok konu üzücü şekilde gündeme gelmiştir. Bu noktada kullanılan kıyafetlerin de ne kadar önemli olduğu vurgulanmıştır. Çocukların ve gençlerin sağlığı için üretilen üniformalarda kullanılan kumaş son derece önemlidir. Cildin nefes almasını sağlayan ve terletmeyen sağlıklı kumaşlar tercih edilmelidir. Bu sağlık detayına özellikle kolej forması üretimlerinde dikkat ediliyor. Ancak yine de forma satın alınırken ilk olarak bu detayın sorgulanması önemlidir.

Daha detaylı bilgi için :

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası