Ege Postası
Geri

Engellilere suda engel yok etkinliği

Karabağlar Belediyesi, Kuşadası Ada Rotaract ve Active Blue Dalış Merkezi ile işbirliği yaptı, 16 bedensel engelli dalmayı öğrendi.
Engellilere suda engel yok etkinliği
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Kasım 2012 Salı 15:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi tarafından belirlenen ve büyük bölümü Karabağlar’da oturan 16 engelli Pamucak Sürmeli Otel’in havuzunda suyla tanıştı. Eğitmenler tarafından suda nasıl kalacaklarını, gözlük ve snorkel kullanımı ile suda el işaretlerinin neler olduğunu öğrenen engelliler, havuzda doyasıya yüzdüler, dalış yaptılar.
6 eğitmen eşliğinde dalış yapan engelliler, toplam 6 dalış sonrasında dalış sertifikalarına da kavuşacak. Suda özgürce dalmanın mutluluğunu yaşayan engelliler, bu fırsatı kendilerine sunan Karabağlar Belediyesi, Ada Rotaract ve Active Blue’ya teşekkür ettiler. Eğitmenler engelilerin sadece havuzda değil, denizde de dalış eğitimi ile sertifikalarını alacaklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası