Ege Postası
Geri

Engin, PM'de yer alacak mı'

CHP’de 5-6 Eylül’de yapılacak kurultayda gözler Parti Meclisi seçiminde olacak.İl başkanları aralarından en az 5 ismin Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alması yönünde temenni kararı alırken, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Örgütü tanıyan bilen il başkanlarının PM’de yer almasının partimize faydası olur. Benim PM’de yer almak gibi bir düşüncem yok. Talebimde yok. Ancak il başkanlarının PM’de yer almasına destek veriyorum”dedi.
Engin, PM'de yer alacak mı'
Haberler / Yerel Politika
21 Ağustos 2014 Perşembe 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Kurultay sürecine giren CHP’de gözler 60 kişilik Parti Meclisi ve 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu’na kimlerin aday olup olmayacağında.  Nevşehir’de bir araya gelen ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapan il başkanları, aralarından en az 5 ismin  Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer alması gerektiğini savunuyor. Bu konuda temenni kararı alan il başkanları  Lider’le görüşecek ve  “Çarşaf liste için hazırlayacağınız ‘anahtar liste’de il başkanları da olsun” diyecek.

''CHP İZMİR'DE PM KULİSİ''

ENGİN: TALEBİM YOK!
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, PM’de yer alma gibi bir düşüncesi olmadığını ancak il başkanlarının PM’de yer almasına destek verdiğini söyledi.Engin, “İl başkanlarından bazı isimlerin PM’de yer almasına yönelik temenni kararı aldık.  Örgütü tanıyan bilen il başkanlarının PM’de yer almasının partimize faydası olur.Örgütün sorunlarını bilirler, en iyi şekilde genel merkeze aktarırlar. Benim PM’de yer almak gibi bir düşüncem yok. Talebimde yok.Görevimin başındayım. Ancak il başkanlarının PM’de yer almasına destek veriyorum”dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası