Ege Postası
Geri

Enver Aysever’den Soyer’e zehir zemberek sözler: Tunç iki elim yakanda!

Gazeteci Enver Aysever, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e Youtube sayfasından zehir zemberek açıklamalarda bulunarak ‘Tunç iki elim yakanda. Seni bırakmayacağım’ sözleriyle tepki gösterdi.
Enver Aysever’den Soyer’e zehir zemberek sözler: Tunç iki elim yakanda!
Haberler / Politika
5 Ekim 2023 Perşembe 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı içinde "Yaşam Boyu Eğitim Projesi" kapsamında okur-yazarlık eğitimi verme kararı almış, belediyenin proje için 238 bin 500 liralık ihale açtığı ve gazeteci Enver Aysever ile sözleşme imzaladığı iddiaları tartışma yaratmıştı.

Gazeteci Enver Aysever'in, 20 kişiye toplamda 18 gün eğitim vererek kurs için günlük 13 bin 250 lira kazanacağı iddia edilmiş, Aysever sosyal medyadan yaptığı açıklamada ihale ve meblağ hakkında bilgisi olmadığını ifade ederek ‘Bugüne dek yazarlık, gazetecilik (TV programcılığı), tiyatro (1992'den beri) mesleki eğitmenlik dışında hiçbir iş yapmadım. Çalışmalarım telif ve bordrolu şekilde oldu. Hayatımda hiçbir ihaleye girmedim. Herhangi bir ihale sürecin içinde olmadım’ demişti.

Öne sürülen rakamların gerçeği yansıtmadığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, projeyi iptal etmişti.

Öte yandan Gazeteci Enver Aysever, dün Youtube sayfasından dikkat çeken değerlendirmeler yaparak, Başkan Soyer hakkında zehir zemberek açıklamalar da bulundu.

Aysever, daha beteri koca koca insanların bile haklı olduğunu bildiği halde iftira atıp yalan söylediklerini belirterek ‘ O Tunç Soyer’e de hayat gösterecek. Tunç iki elim yakanda. Seni bırakmayacağım. Onda da haklı çıkacağım. Göreceksiniz. Ama yalnız olmayı göze alacaksınız. Başka türlü olmuyor. Neden yalnız olmayı göze alacaksınız? Çünkü ne Tunç’a güven olur. Ayaküstü fırıldaklık yapıyor tamam mı. Çav bella da zıplar, vals yapar. Öteki tarafta bilmem ne, böyle bir adam’ sözleriyle Tunç Soyer’e yüklendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası