Ege Postası
Geri

Erbil'deki patlamaların bilançosu yükseliyor

Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde, Bölgesel Kürt Yönetimi İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü binaları önünde peş peşe 5 patlama meydana geldi. Resmi olmayan kaynaklardan edinilen bilgilere göre, ölü sayısı 4'e ve yaralı...
Erbil'deki patlamaların bilançosu yükseliyor
Haberler / Dünya
29 Eylül 2013 Pazar 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde, Bölgesel Kürt Yönetimi İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü binaları önünde peş peşe 5 patlama meydana geldi. Resmi olmayan kaynaklardan edinilen bilgilere göre, ölü sayısı 4'e ve yaralı sayısı da 34'e yükseldi.

Erbil Emniyet Müdürlüğü binası önünde bomba yüklü araçla yapılan saldırının ardından güvenlik güçlerine ateş edildiği ve 2 el bombası fırlatıldığı bildiriliyor. İlk patlamadan hemen sonra bir bomba yüklü aracın daha infilak ettiği kaydedildi.

5 dakika sonra ise başka bir bomba yüklü aracın da Irak Bölgesel Kürt Yönetimi İçişleri Bakanlığı yakınında patladığı aktarıldı.

Resmi olmayan kaynaklardan edinilen bilgilere göre, ölü sayısı 4'e, yaralı sayısı da 34'e yükseldi.

Bu arada güvenlik güçleri, Erbil'e giriş yapan 2 Bağdat plakalı aracı arıyor. Plakaları belirlenen araçlarda yüklü miktarda patlayıcı olduğu iddia ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası