Ege Postası
Geri

Ercan Tatı, Yıldız Kapalı pazaryerinin temeli attı

Ercan Tatı, Buca halkına yaptığı yatırımlar karşısında engellerle karşılaştığını ancak hepsine karşı dik durduğunu ve sonucu ne olursa olsun hizmete devam edeceğini vurguladı. Yıldız Kapalı Pazar yeri temel atma töreninde konuşan Tatı, “6 yıl daha Buca’ya hizmet edeceğim. Herkes ayağını denk alsın” sözleriyle iddiasını ortaya koydu
Ercan Tatı, Yıldız Kapalı pazaryerinin temeli attı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Mart 2013 Çarşamba 18:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca’da ilk kez hayata geçirilen kapalı pazaryerlerinden bir yenisinin daha temelini atı. 3500 metre kare alanda yer alacak olan Buca’nın üçüncü kapalı pazaryerinin içerisinde 35 araçlık otopark, bay bayan engelli tuvaleti ve zabıta ofisi ile Yıldız mahallesi sakinlerine, Bucalılara hizmet verecek.

Buca’nın ilk kapalı pazaryeri olan Betontaş pazaryerinin ardından Kuruçeşme pazaryerinin de açılışını gerçekleştiren Başkan Ercan Tatı, Yıldız kapalı pazaryerinin de temelini attı. Yıldız Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine eşi Oya Tatı ile katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı, başta Başkan Yardımcıları ve ilgili Müdürlükleri olmak üzere CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Buca İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu, Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Buca Kültür İşler Müdürü Sakine Akyüz, Yıldız mahalle muhtarı Hüseyin Bayer ve çok sayıda vatandaş katıldı.



“Eski yönetimler mahallemize çivi bile çakmadılar”

Katılım gösteren vatandaşlara lokma ikram edilen ve ajanda dağıtılan Yıldız kapalı pazaryeri temel atma töreninde Yıldız mahallesi sakinleri adına söz alan Yıldız Mahalle Muhtarı Hüseyin Bayer iki dönemdir muhtarlık yaptığını ve mahallesine bir çivi çakılmadığını söyledi. Yıldız mahalle muhtarı Bayer, “ Başkan Ercan Tatı’nın dört yıllık başkanlık zamanında tüm dileklerimizi ve mahalle sorunlarımızı her zaman çözmüştür. Ne zaman kapısına gitmek bizlere kucak açmıştır. Bizlere her zaman yardımcı oldu ve hizmet vermiştir.1999 yılında seçildiğimden bu zaman hep mahallem adına koştum. Mahalleme bir çivi çaktırmak için elimden gelen bütün gayretlerimi sarf ettim. Geçmiş dönemlerde iki dönem muhtarlık yaptığım zaman da mahalleme tekrar söylüyorum ki bir çivi çaktıramadım. Ama şuanlık dört yıllık süre zarfında sayın Başkanımız Ercan Tatı, mahalle sorunlarımızla yakından ilgilendi. Her zaman kapısını bizlere açtı. Bugün de Yıldız mahallemizin ilk kapalı pazaryerinin temeli atılıyor. Kendim ve mahallem adına hem başkanımız Ercan Tatı’ya hem de mesai arkadaşları ile ilgili müdürlüklerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldız Mahalle Muhtarı Hüseyin Bayer’in ardından söz alan Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur’da Başkan Ercan Tatı’nın 48 aylık görev süresince birçok ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Yurdanur, “ Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı 48 aydır çok büyük yatırımlara imza atmıştır ve atmaya da devam ediyor.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası