Ege Postası
Geri

Erdem Başçı kritik toplantıda yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerinin hedefi olan Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın bankanın bugünkü kritik toplantısına katılmaması heyecan yarattı.
Erdem Başçı kritik toplantıda yok
Haberler / Ekonomi
26 Şubat 2015 Perşembe 17:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün sert bir şekilde eleştirdiği merkez bankası Başkanı Erdem Başçı bugün Banka Meclisi toplantısına katılmadı. Başçı’nın bugün mesaiye gelmemesi başkent kulislerinde yine istifa söylentileri dolaşmasına yol açtı. Ancak MB yetkilileri, Başçı’nın sağlık kontrolü nedeniyle bugünkü toplantıya katılamadığını, yarın öğleden sonra görevinin başında olacağını ilettiler. Başçı dün de banka ekonomistleri ile ilgili toplantıya katılmamıştı.
 
'YARIN GÖREVİNİN BAŞINDA'
Merkez Bankası Sözcüsü ise Başçı'nın toplantıya gelmemesiyle ilgili olarak, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, bugün sağlık kontrolü yaptırdı. Önemli bir sağlık problemi bulunmamaktadır. Yarın öğleden sonra görevinin başında olacaktır" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası