Ege Postası
Geri

Erdoğan: CHP'ye oy verenler en büyük mağdurdur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasında,"Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir. Sabık genel başkanları yıllardır bu şekilde netice alacağını sandı ama 13 defa sandıkta milletten kırmızı kart gördü. Şimdi 4 duvar arasında siyasetçilik oynuyor. Genel başkan da aynı istikamette devam ediyor. CHP'de şu an bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin, yenisinin, başkalarının birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor" dedi.
Erdoğan: CHP'ye oy verenler en büyük mağdurdur
Haberler / Politika
7 Şubat 2024 Çarşamba 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Urfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu 

Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

 Hepimiz beşeriz elbette hatalar yaparız ama şehrimize kazandırdıklarımızı kimse görmezden gelemez. 

 Ülkenin ve milletin düşmanı kim varsa onların ekmeğine yağ sürmekten 5. kol operasyonuna destek olmaktan geri durmazlar. Bu parti ülkemize yönelik kaos operasyonu olan Gezi olaylarına sahip çıktı. FETÖ'nün montaj kasetlerini meclis gündemine taşıyarak darbeye ortak oldu. PKK terör örgütü mensuplarını yurtsever diye sahiplendi. 15 Temmuz'da tankları alkışladı. Yapılmaması gereken ne varsa hepsini yaptı, yapıyor. 

Cumhuriyetimizin kurucusunun hatrına bu partiye oy veren insanlarımızı tenzih ediyorum. Onlar da umutları çalınan olmaları dolayısıyla en büyük mağdurdur. 

Özgür efendi bu örgütün cezaevindeki elebaşına seçildiği gün selam gönderdi. CHP yöneticilerinden bazılarının terör örgütü mensuplarını korumak için meclise verdiği soru önergeleri dahi var. PKK'nin siyasi uzantılarıyla yoldaşlık yapıyorlar. 

Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir. Sabık genel başkanları yıllardır bu şekilde netice alacağını sandı ama 13 defa sandıkta milletten kırmızı kart gördü. Şimdi 4 duvar arasında siyasetçilik oynuyor. Genel başkan da aynı istikamette devam ediyor. CHP'de şu an bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin, yenisinin, başkalarının birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor. 

Akçakale: Ahdulhakim Ayhan
Birecik: Mahmut Mirkelam
Bozova: Suphi Aksoy
Ceylanpınar: Seyithan Atilla
Eyyübiye: Mehmet Kuş
Halfeti: Şeref Albayrak
Haliliye: Mehmet Canpolat
Harran: Mahmut Özyavuz
Hilvan: Aslan Ali Bayık
Karaköprü: Metin Baydilli 
Siverek: Ali Murat Bucak
Suruç: Mustafa Yüksel
Viranşehir: Salih Ekinci

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası