Ege Postası
Geri

Erdoğan: Çanakkale ruhu ile üstesinden gelemeyeceğimiz sorun kalmayacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Çanakkale ruhunu muhafaza ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz sorun kalmayacak." dedi.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale’de sergilenen dayanışma ruhunun, milletin bir olduğunda tüm güçlüklerin üstesinden...
Erdoğan: Çanakkale ruhu ile üstesinden gelemeyeceğimiz sorun kalmayacak
Haberler / Politika
10 Ağustos 2013 Cumartesi 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Çanakkale ruhunu muhafaza ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz sorun kalmayacak." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale’de sergilenen dayanışma ruhunun, milletin bir olduğunda tüm güçlüklerin üstesinden gelebileceğini ortaya koyduğunu söyledi. Erdoğan, “İnanıyorum ki o günkü dayanışma ruhunu muhafaza ettiğimiz sürece, üstesinden gelemeyeceğimiz, aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacaktır.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anafartalar Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başbakan Erdoğan’ın mesajı şöyle: “Çanakkale'de verilen onurlu mücadele, milletimizin geleceğini tayin ettiği gibi, tarihin seyrini de değiştirmiştir. Deniz ve karada süregelmiş olan Çanakkale savaşlarının her bir cephesi, eşsiz mücadelelere sahne olmuş, Mehmetçiklerimiz her bir cephede destansı bir kahramanlığa imza atmıştır. Bunlardan biri de Anafartalar zaferidir. Anafartalar Grup Komutanı Mustafa Kemal idaresindeki ordumuzun mücadelesi, aziz milletimizin bu cennet vatana her şart altında sahip çıkacağını, bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha göstermiştir. Çanakkale’de sergilenen dayanışma ruhu, milletimizin bir olduğunda tüm güçlüklerin üstesinden gelebileceğini ortaya koymuştur. İnanıyorum ki o günkü dayanışma ruhunu muhafaza ettiğimiz sürece, üstesinden gelemeyeceğimiz, aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacaktır. Bu düşüncelerle Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümünde, başta Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale'de tarih yazan tüm kahramanlarımızı, bu vesileyle ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası