Ege Postası
Geri

Erdoğan: Putin'i aradım telefona cevap vermedi

Rusya Devlet Başkanı Putin'in "Düşürülen uçağımızla ilgili Türkiye'den halen bir özür gelmedi" sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ndan yanıt geldi: Rusya'dan özür dilenmeyecek. Özür dilemesi gereken taraf biz değiliz. Hava sahamızı ihlal edenler özür dilesin. Öte yandan Erdoğan, "Putin’i aradım, telefona cevap vermedi” dedi.
Erdoğan: Putin'i aradım telefona cevap vermedi
Haberler / Dünya
26 Kasım 2015 Perşembe 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN'e konuştu. Erdoğan, düşürülen Rus uçağı için Rusya'dan özür dilenmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN International'dan Becky Anderson'a özel bir söyleşi verdi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in düşürülen Rus uçağı için 'Özür bekliyoruz' sözlerinin sorulması üzerine Erdoğan şöyle konuştu:

"Türkiye, sınırlarımızı ihlal eden Rus uçağını düşürdüğü için özür dilemeyecek. Özür dilemesi gereken bir taraf varsa bu hava sahımızı ihlal edenlerdir.  Pilotlarımız ve silahlı kuvvetlerimiz angajman kurallarına göre görevlerini yerine getirmişlerdir. Olayın özü budur."

Erdoğan: Putin'i aradım telefona cevap vermedi


France 24 kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Rus uçağının düşürülmesi olayından sonra Rusya Devlet Başkanı Putin’i aradım, telefona cevap vermedi” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası