Ege Postası
Geri

Erdoğan, Romanya Başbakanı'nı resmi törenle karşıladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Romanya Başbakanı Victor Ponta’yı Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşıladı. Merkez Bina önünde düzenlenen resmi törende ulusal marşların çalınmasının...
Erdoğan, Romanya Başbakanı'nı resmi törenle karşıladı
Haberler / Politika
19 Eylül 2013 Perşembe 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Romanya Başbakanı Victor Ponta’yı Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşıladı. Merkez Bina önünde düzenlenen resmi törende ulusal marşların çalınmasının ardından 2 başbakan tören kıtasını selamladı. Ponta, tören kıtasını 'merhaba asker' diyerek selamladı.

    Başbakan Erdoğan ve Romanya Başbakanı Ponta, ardından heyetlerle tokalaştı. 2 isim daha sonra yürüyerek Başbakanlık merdivenlerini çıktı ve gazetecilere tokalaşarak poz verdi.

    Karşılama heyetinde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve diğer yetkililer katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası