Ege Postası
Geri

Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Türbesi'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Türbesi'ni ziyaret etti
Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Türbesi'nde
Haberler / Politika
17 Nisan 2017 Pazartesi 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın anmasına katıldı. Erdoğan daha sonra Menderes ve arkadaşlarının anıt mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan Eski Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın mezarlarına da gidip dua ettii. Erdoğan, ardından Eyüp Sultan Türbesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak Fatih Camii’ne giderek Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim’in türbelerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğle saatlerinde de Eyüp Sultan’a geldi. Kalabalığın "Başkan" sloganlarıyla karşıladığı Erdoğan, Eyüp Sultan Türbesi’nde dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgi gösterileri arasında Eyüp Sultan’dan ayrılıp Fatih Camii’ne geçti. Burada öğle namazını kılan Erdoğan camiye gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Daha sonra camiden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Yavuz Sultan Selim Türbesini de ziyaret etti. Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman, restorasyonu tamamlanan türbede kaftanın üzerindeki örtüyü kaldırdılar. 

Ziyaretinin ardından buradan ayrılan Erdoğan Ankara'ya geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası