Ege Postası
Geri

Erdoğan'dan milletvekillerine çağrı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, AKP milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmesinin ilkini gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre, Erdoğan’ın, istifası istenen belediye başkanlarına sahip çıkılmasını istediği ve “Sahip çıkın dışlamayın onlar silip attığımız arkadaşlarımız değil” dediği öğrenildi.
Erdoğan'dan milletvekillerine çağrı
Haberler / Politika
9 Kasım 2017 Perşembe 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdoğan’ın ayrıca eğitimde nitelikli- niteliksiz tartışmasına neden olana yeni sistemin halka  daha iyi anlatılmasını istediği de kaydedildi.

Erdoğan’ın milletvekilleriyle gruplar halinde yaptığı ilk toplantı AKP Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, 13 ilden 50’nin üzerinde milletvekilinin katıldığı toplantı  basına kapalı yapıldı.

Belediye başkanlarının istifa kararları MKYK ve MYK’da alındı

Erdoğan’ın belediye başkanlarının istifalarıyla ilgili milletvekillerine kararların partinin yetkili kurulları MKYK ve MYK’da alındığını söylediği belirtildi. Milletvekillerine, “Bunlar bizim arkadaşlarımız. Sahip çıkın, dışlamayın. Onlar, silip attığımız arkadaşlarımız değil”  sözleriyle mesaj verdiği kaydedildi.

Toplantıda Cumhurbaşkanının kendisine asker oğlu için gelen bir anne ile kız kardeşin durumundan bazı notları aktardığı  belirtildi. Erdoğan’ın, “ Bana oğullarının örgütle bağlantısının olmadığını söylediler. Oğlunuz asker mi dedim ve araştırılması talimatını verdim. Araştırma neticesinde söz konusu askerin FETÖ üyesi olduğu, anne ve kız kardeşinin olaydan haberdar olmadıkları ortaya çıktı. Bunlara acırsak acınacak hale geliriz. PKK ve DEAŞ’tan daha tehlikeli bunlar. Amerika ve Avrupa’da Türkiye aleyhine ahlaksız işler yapıyorlar, mücadele etmemiz lazım.  Mutlaka ki mağduriyetler de vardır. Onların da giderilmesi lazım ”dediği belirtildi.

Cumhurbaşkanının yeni eğitim sistemi halka iyi anlatılmasını isteği ifade edildi.  Kamudaki taşeron işçilerle ilgili çalışmanın devam ettiğini söylediği de kaydedildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası