Ege Postası
Geri

Erdoğan'dan teğmenlere tepki: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?

AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, mezuniyet töreninde Atatürk’e bağlılıklarını ifade eden teğmenlerle ilgili, “Kılıç çeken kendini bilmezler temizlenecek” açıklamasında bulundu.
Erdoğan'dan teğmenlere tepki: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz?
Haberler / Politika
7 Eylül 2024 Cumartesi 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, teğmenlerin kutlamasına yönelik, "Birkaç kendini bilmez" diyerek, 'ordunun içerisinden temizleyeceklerini' ifade etti.

Mezun olan teğmenlerin, subaylık yemini edip “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atarak Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılıklarını ifade etmesinin ardından özellikle AK Parti çevresinden birçok tartışmalı açıklama yapıldı.

Günlerdir sessizliğini koruyan Erdoğan'dan merak edilen açıklama geldi.

Erdoğan "Geçenlerde mezuniyet töreninde, bazı istismarcılar ortaya çıkmak suretiyle kılıçlar çektiler. Bu kılıçları kime çekiyorsunuz. Şimdi bunlarla ilgili olarak da birkaç tane kendini bilmez, bunlar da temizlenecek. Bunların ordumuzun içinde bulunması mümkün değil" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, söz konusu teğmenlerin orduda bulunmasının mümkün olmadığını savunarak ''Çalışmalarımızı yapıyoruz ve bu konularla ilgili olarak görüşmelerimizi yaptık ve bunların süratle temizlenmesi için adımlarımızı atıyoruz'' dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası