Ege Postası
Geri

Erdoğan'dan yeni anayasa açıklaması

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni Anayasa için kapıları çalacağız, nazlanmaya gerek yok" açıklamasında bulundu.
Erdoğan'dan yeni anayasa açıklaması
Haberler / Politika
26 Eylül 2023 Salı 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne, egemenliğine ve komşuluk hukukuna riayet edildiği takdirde çözülemeyecek hiçbir sorun görmüyoruz" 

"F16'larla ilgili önemli sıkıntılarımızdan biri ABD'li senatör Menendez'in ülkemiz aleyhine faaliyetleriydi.Dışişleri Bakanımız süreci yakından takip edecek"

 "(İsveç'in NATO üyeliği) Verdikleri söze sadık kalırlarsa bizim parlamentomuz da verilen söze sadık kalacaktır. Adımını da buna göre atacaktır."

"AK Parti meclis grubumuz, partilere 'Gelin sivil anayasayı beraber yapalım' davetimizi iletecek. Kabul ederler etmezler, ama biz şu anda kapıları çalacağız, nazlanmaya gerek yok"

"Zannediyorum ekim-kasım gibi Netanyahu'nun hastalık nedeniyle ertelenen Türkiye ziyareti yapılır, en uygun zamanda yapılması için görüşme trafiği sürüyor."(CUMHURİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası