Ege Postası
Geri

Erdoğan, devlet ve hükümet başkanlarıyla kahvaltıda buluştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Doğu ve Güney Akdeniz ülkeleri devlet ve hükümet başkanları ile çalışma kahvaltısında bir araya geldi.Dün gece geç saatlere kadar akil insanlar heyetinin başkan ve başkanvekilleri...
Erdoğan, devlet ve hükümet başkanlarıyla kahvaltıda buluştu
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Doğu ve Güney Akdeniz ülkeleri devlet ve hükümet başkanları ile çalışma kahvaltısında bir araya geldi.

Dün gece geç saatlere kadar akil insanlar heyetinin başkan ve başkanvekilleri ile toplantı yapan Erdoğan, bu sabah mesaiye erken başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında Kısıklı’daki konutundan çıkış yapan Erdoğan, Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi. Erdoğan ofise geldikten sonra konukları ile kahvaltı salonunda bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, kahvaltının ardından Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Guvernörler Kurulu’nun 22. yıllık toplantısının açılış oturumuna katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası