Ege Postası
Geri

Erdoğan için “kumral devrimci” benzetmesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Mart’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği miting öncesi şehrin farklı noktalarına "Demokrat İzmirliler" imzalı, "16 Mart’ta kumral devrimci İzmir’de” yazılı pankartlar asıldı.
Erdoğan için “kumral devrimci” benzetmesi
Haberler / Yerel Politika
10 Mart 2014 Pazartesi 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) (DHA) – Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi düzenlediği mitinglere ara vermeden devam ediyor. 16 Mart Pazar günü ilk olarak Manisa’da vatandaşlara seslenecek olan Erdoğan, daha sonra İzmir’e geçecek ve Gündoğdu Meydanı’nda partisinin düzenleyeceği mitinge katılacak.

KUMRAL DEVRİMCİ!
Erdoğan’ın İzmir ziyareti öncesi kentin farklı noktalarına siyah zemine yazılı, “16 Mart’ta kumral devrimci İzmir’de” pankartları asıldı. Demokrat İzmirliler imzasıyla asılan bu pankartları kim tarafından hazırlandığı ise merak konusu oldu.

SESSİZ DEVRİM YAPIYORUZ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı bir konuşmada, “Biz sessiz devrim gerçekleştirdikçe ekonomi seviyemiz artıyor. Türkiye'yi sağlıklı kalkınma temelinde büyütüyoruz” demişti.

UKRANYA’DA TURUNCU DEVRİM OLMUŞTU
Ukrayna'daki 21 Kasım 2004 Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde, Kasım 2004'ten Ocak 2005'e kadar yaşanan politik olaylara Turuncu Devrim ismi verilmişti. Yaşananlara bu ismin verilmesinde başkan adaylarından olan ve seçimlere hile karıştığını iddia eden Viktor Yuşçenko’nun seçim kampanyası dönemince bu rengi kullanması etkili olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası