Ege Postası
Geri

Erdoğan'ın ayrıldığı otel bombalandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te açıklama yaptıktan sonra ayrıldığı otele çıkan çatışmada İKİ polis şehit oldu. Çatışmalar sabah saatlerinde sona erdi.
Erdoğan'ın ayrıldığı otel bombalandı!
Haberler / Güncel
16 Temmuz 2016 Cumartesi 04:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı Turban Yazıcı Otel’de helikopterle indirilen askerler ile polis arasındaki çatışma sona erdi. Zaman zaman otel bölgesinde uçak Skorsky helikopteri de havadan ateş açtı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi gününden bu yana Grand Yazıcı Club Turban'da tatil yapıyordu. Darbe girişiminin başlamasından saatler sonra aynı gruba ait Grand Yazıcı Mares'te açıklama yapan Erdoğan, İstanbul'a gitmek üzere ayrıldıktan yaklaşık 1.5 saat sonra askerler helikopterle geldikleri Grand Yazıcı Club Turban'a bomba attı. Askerlerle polisler arasında bu iki otelin hemen yakındaki üçüncü bir otel olan Case De Maris'te çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre 2 polisin şehit olduğu çatışma bir süre devam etti. Askerler daha sonra helikopterle bölgeden uzaklaştı.

KRİS MASASI KURULDU

Marmaris’teki otelde yaşanan gelişmelerin ardından Muğla Valiliği’nde Vali Amir Çiçek başkanlığında kriz masası oluşturuldu. Vali Çiçek ve kurul üyeleri gelişmeleri buradan yönetmeye başladı. Bölgeye Özel Hareket polisleri sevk edildi. Marmaris ilçe merkezinde toplanarak otele yürümek isteyen vatandaşlar polis engeliyle karşılaştı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, çatışma bölgesinde inceleme yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası