Ege Postası
Geri

Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantı için dünya devleri Türkiye'ye çağrıldı

Türkiye'de sekiz yıl aradan sonra Yatırım Danışma Konseyi düzenlenecek. Toplantı için aralarında Elon Musk ve Jeff Bezos'un da bulunduğu dünya devlerine davet gönderildi.
Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantı için dünya devleri Türkiye'ye çağrıldı
Haberler / Politika
12 Ağustos 2024 Pazartesi 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yatırım Danışma Konseyi toplantısı, bu yıl 28 Eylül'de Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıya Elon Musk, Jeff Bezos başta olmak üzere dünyanın önde gelen şirketlerinin CEO'ları ve yönetim kurulu başkanları çağrıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz imzasıyla çok sayıda şirketin ve Dünya Bankası gibi uluslararası kuruluşların üst düzey isimlerine gönderilen davet mektuplarında, 23 Ağustos tarihine kadar katılım konusunda cevapların iletilmesi istendi.

Orta Vadeli Program’a ilişkin güncellemenin ardından gerçekleştirilecek toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk ekonomisinde kat edilen mesafeyi anlatacak ve Türkiye’ye yatırım çağrısında bulunacak.

Sekiz yıllık aranın ardından düzenlenecek Yatırım Danışma Konseyi toplantısına, özellikle Türkiye’ye yakın dönemde yatırım yapması beklenen Çin ve Körfez şirketlerinin damga vurması bekleniyor. (HALK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası