Ege Postası
Geri

Erdoğan'ın eli havada kaldı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Ankara'da gerçekleştirilen törende resmi geçit töreninin ardından gözler protokol tribününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndaydı. O anlar, kameralara böyle yansıdı.
Erdoğan'ın eli havada kaldı
Haberler / Politika
30 Ağustos 2014 Cumartesi 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'ndeki kabulün ardından Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yapılacak olan törenlere katıldı.   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yapılan törene katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu tokalaştıktan sonra yerlerine oturdular. Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Özel, üstü açık araba asker ve törene katılan vatandaşları selamladı. Erdoğan ve Özel daha sonra geçit törenini izlemek için yerlerine gitti. Erdoğan protkolde bulunanlarla tek tek tokalaşırken sıra Kılıçdaroğlu'na geldiğinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine doğru yöneldiği sırada yerine oturmak istedi. Son anda Erdoğan'ı fark eden Kılıçdaroğlu tokalaşmak için tekrar doruldu ancak bu sırada da Erdoğan yerine geçti. (MİLLİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası