Ege Postası
Geri

Erdoğan’a ‘Reyhanlı’ yanıtı:Heyet deveyle gitseydi…

Başbakan Erdoğan’ın CHP heyetini Şam’a götüren kişiler arasında Reyhanlı saldırısının faili olduğu yönündeki sözlerine tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben onlara ‘arabayla değil, deveyle gidin’ dedim. Deveyle gitselerdi o zaman da diyeceklerdi ki, “Bu develer Esad’ın” dedi.
Erdoğan’a ‘Reyhanlı’ yanıtı:Heyet deveyle gitseydi…
Haberler / Politika
25 Mayıs 2013 Cumartesi 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANTALYA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 51 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesine yaptığı ziyaretin gecikmesini eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “51 kişi hayatını kaybetti, Reyhanlı kan gölüne döndü beyefendi ancak bugün gidiyor. Ne old? ABD’den yeni mi izin aldın'” dedi.

Kılıçdaroğlu, CHP heyetini Suriye Devlet Esad'la görüşmeye Reyhanlı şüphelisinin götürdüğü iddialarına da tepki gösterdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Neymiş bir şoför, CHP heyetini Suriye’ye götürmüş. Ben o heyete dedim ‘Arkadaşlar arabayla gitmeyin, deveyle gidin’ diye. Deveyle gitselerdi, o zaman da diyeceklerdi ki, ‘Bu develer de Esad’ın devesi’ diye. Sen bize asla ve asla leke atamazsın. Biz temiz insanız, düzgün insanız. Kul hakkı yemeyiz, kan dökmeyiz, haram yemeyiz, haramzade değiliz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası