Ege Postası
Geri

Erdoğan’dan ‘Menemen’ yorumu: Rezalet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un dün “Zimmet” suçlamalarıyla tutuklanmasına ilişkin konuştu. ‘Menemen’ soruşturması üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sessiz tutumunu eleştiren Erdoğan, yaşananları rezalet olarak nitelendirdi.
Erdoğan’dan ‘Menemen’ yorumu: Rezalet!
Haberler / Politika
25 Kasım 2020 Çarşamba 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz hafta, “Zimmet ve irtikap”, “Belgede sahtecilik” ve “İhaleye fesat karıştırmak” iddialarının da aralarında olduğu toplamda 15 suçtan hakkında gözaltı kararı çıkarılan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugün Menemen Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

Aksoy’un CHP Genel Merkez’i tarafından disipline sevk edilemsiyle başlayan süreç, ülke gündemine damgasını vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda  Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un gözaltına alınması ve ardından tutuklanmasıyla ilgili konuştu.

Yaşananları rezalet olarak nitelendiren Erdoğan, Kendine tabi olmayan herkese hakaret etmeyi siyaset sanan bu sefil zihniyet ülkenin utanç kaynağı haline gelmiştir. Kendisinden beklentimiz, önüne gelene hakaret etmeyi bırakarak belediyelerine artık gizlenemez, saklanamaz hale gelen rüşvet ve yolsuzluk salgını hakkında neler düşündüğünü söylemesidir. Daha dün Menemen Belediyesinde belediye başkanı dahil 11 kişi tutuklandı. Rezillik diz boyunu geçtikten sonra aldıkları bir disiplin kararı dışında bu Zat’tan tık yok” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası