Ege Postası
Geri

Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nde Teoman ve Sibel Can sahne aldı. Gecede, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a verilen...
Ereğli'de Teoman ve Sibel Can konseri
Haberler / Güncel
29 Haziran 2013 Cumartesi 03:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali'nde Teoman ve Sibel Can sahne aldı. Gecede, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a verilen Sevgi, Barış ve Dostluk ödülünü kardeşi Ali Haberal aldı.

Ereğli Belediyesi tarafından bu sene 20.'si düzenlenen festivalin ilk akşamında Teoman ve Sibel Can sahneye çıktı. Teoman, sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Teoman, grubuyla birlikte gösterdiği sahne performansıyla da göz doldurdu.

HABERAL’A ÖDÜL

Konserin ardından Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a verildi. Ödül töreni öncesinde tutuklu milletvekilinin Ereğli halkına hitaben yazdığı mektup okundu. Haberal’in ödülünü, kardeşi Prof. Dr. Ali Haberal aldı.

Gecenin sonunda sahne alan Sibel Can da sesi ve dansıyla hayranlarına eğlence dolu bir gece yaşattı. Önünde muhteşem bir kalabalık olduğunu söyleyen Sibel Can, birbiri ardına çalan hareketli müziğe dansıyla eşlik etti. Sibel Can'ın ‘Söyleme bilmesinler’, ‘Çakmak çakmak’, ‘Kader’, ‘Hançer’, ‘Aşkımız için’, ‘Mavi mavi’ gibi sevilen parçalarına hayranları da eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası