Ege Postası
Geri

Erken doğum riski olduğundan…

Wilma Elles rol aldığı Filinta dizisinin sezon finali yemeğinde konuştu.
Erken doğum riski olduğundan…
Haberler / Magazin
2 Haziran 2015 Salı 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yayınlanmaya başladığı tarihte çok konuşulan ve son günlerde reyting kurbanları arasına giren Filinta dizisi sezon finaline hazırlanıyor. Dizinin yapım şirketinin bahçesinde verilen yemeğe tam kadro katılım oldu.


Yemek davetinden ilk ayrılan Naz Elmas olurken boşandığı eski eşi Emre Kıramer ile ilgili sorulara da cevap vermek istemdi. “ Ayrıldık konuşulacak bir şey yok” diyerek taksiye binmek isteyen Elmas ‘tekrar birleşme olur mu'’ sorusu ile de moralinin hayli bozulduğu görüldü.

HEM ALMAN HEM TÜRK OLACAK
Dizinin karnı burnunda anne adayı Wilma Elles ise şirketin arka kapısından çıkmak istedi.


Tam olarak doğuma kalan gününün belli olmadığını söyleyen Elles “ ikiz bebeğe hamile olanların erken doğum riski oluyor o yüzden tam tarih belli değil “ açıklamasını yaptı. Henüz isim konusunda net bir kararlarının olmadığını ifade eden oyuncu kesin olan “ Hem Alman ismi hem de Türk ismi olacak “ dedi.

HAMİLE DEĞİLİM

Dizi ekibinden daveti en son terk eden ise Nur Fettahoğlu oldu. “Çekimlerin son haftası oldu ve herkes tatile çımadan böyle bir toplantı yaptık” diyen Fettahoğlu yaşam sağlık merkezinden çıkarken görüntülendiği haberleri hatırlatıldı.Hamile olduğu yönündeki sorulara da  “Yok öyle bir şey, o gün normal bir sağlık kontrolü için gitmiştim“ açıklamasını yaptı. (Sözcü)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası