Ege Postası
Geri

Erol: Üçüncü havalimanının adı Atatürk olsun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 3. havalimanının adının “Atatürk Havalimanı” olması gerektiğini ifade etti.
Erol: Üçüncü havalimanının adı Atatürk olsun
Haberler / Politika
15 Eylül 2018 Cumartesi 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle faaliyete geçecek olan 3. havalimanı hakkında açıklamalarda bulundu. Mevcut Atatürk Havaalanı’nın bir süre sonra kullanım dışı kalacağını aktaran Milletvekili Erol, Bu yüzden ülkenin kurucu lideri Atatürk’ün adının 3. havalimana verilmesinin en uygun olacağını dile getirdi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı yazılı açıklamada “Tamamlandığında kapasitesi ve büyüklüğü ile dünyanın en büyük havalimanı olmayı hedefleyen 3. havalimanına mevcut Atatürk Havaalanı’nın bir süre sonra kullanım dışında kalacak olması nedeniyle ülkemizin kurucu lideri Atatürk’ün adının verilmesi kanaatimce en uygun olanıdır. Dünyada bu gibi büyük projelerde ülkeler tarihi şahsiyetlerinin ismini kullanmışlardır. Bu projeye de 'İstikbal Göklerdedir' diyerek 1925 yılında Türk Tayyare Cemiyeti’ni  kurdurarak havacılığımızın uygarlığın akış yönünde ilerlemesine vesile olan ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismi yakışacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası