Ege Postası
Geri

Erşan: Malatya ekonomisini daha iyi noktaya taşımak istiyoruz

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı iş adamı Muzaffer Erşan, 30 meslek komitesini daha etkin kullanıp çalıştaylar düzenleyerek en küçük atölyeden en kapsamlı sanayi tesisine kadar tüm yatırımcıların sorunlarına çözüm...
Erşan: Malatya ekonomisini daha iyi noktaya taşımak istiyoruz
Haberler / Genel
11 Mayıs 2013 Cumartesi 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkan adayı iş adamı Muzaffer Erşan, 30 meslek komitesini daha etkin kullanıp çalıştaylar düzenleyerek en küçük atölyeden en kapsamlı sanayi tesisine kadar tüm yatırımcıların sorunlarına çözüm yolları bulmak için çalışacaklarını söyledi.

Muzaffer Erşan, Niyazi Mısri Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret ederek oda seçimlerinde destek istedi. Erşan, burada yaptığı açıklamada, 18 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde aday olduğunu hatırlatarak, “Biz de seçilirsek esnafımızla, tüccarımızla, sanayicimizle hep birlikte çalıştaylar oluşturarak problem ve sorunları atlatacağız." dedi.

Malatya’yı ve Malatya ekonomisini daha iyi noktalara taşımak amacıyla aday olduklarını vurgulayan Erşan, MTSO'nun şehre daha iyi hizmet verebilmesi, şehrin sanayi sorunlarını, projelerini takip edip destek vermesi ve şehre ticari, sosyal ve kültürel anlamda hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

Erşan, şöyle devam etti: "Projelerimizi ortaya koyarak insanlarımızın teveccühünü istiyoruz. İşletmeci olmamız hasebiyle, önce Malatya sanayisinin swot analizi yaparak gücümüzü, tehlikeleri, riskleri ortaya koyacağız. İstatistikî verilerle durum değerlendirmesi yaparak çözüm üreteceğiz. Malatya’nın kalkınması için stratejiler geliştireceğiz. Bunları değerlendirerek ona göre yön haritası çizeceğiz. Malatya’nın menfaatlerini ön planda tutarak özel bir işletme yönetme hassasiyetiyle çalışacağız. MTSO'nun bilgi işleme teknolojisini en üst seviyede kurmayı hedefliyoruz. Odanın yapısını daha işlevsel hale getirmeyi istiyoruz. 30 meslek komitesini daha etkin kullanarak, her meslek komitesinin sektörel sorunları konuşarak masaya yatırmasını ve çözüm yolları aranmasına öncülük edeceğiz. Oda üyeleri MTSO için 'Burası benim odam' demeli. Sadece aidat döneminde hatırladıkları bir yer değil, istediği gün gelip işlerini yapabilme imkanına kavuşmalı. Biz bunu gerçekleştireceğiz.”

İş dünyasının değişim istediğini vurgulayan Erşan, Malatya sanayicisi, esnafı ve şehir insanının MTSO’da değişim istediğini ifade etti. Erşan, "Değişim, ticaret hayatından manevi yaşantıya her alanda bir bereket vesilesi, yeni bir heyecan kazandırma aracı olmuştur. Odalar, gönüllülük esasına dayalı bir hizmet üretme mekanlarıdır. Maddi beklenti, şahsi menfaat elde etme yerleri değildir. Her insan seçimle göreve gelerek bilgisi karşılığında, samimiyetle, birikimini aktararak hizmet eder. Her değişim süreci yeni atılımlar getirir. İnsanların değişim talepleriyle oda seçimlerine aday olduk. İnşallah değerli üyelerin teveccüh göstermesiyle seçimi kazanmayı istiyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası