Ege Postası
Geri

Ertuğrul Sağlam: Maçları sezon başında oynayarak avantaja çevirmek istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, fikstürlerinin ilk 7 haftasının kağıt üzerinde zor görünüyor olsa da bunu avantaja çevirmek istediklerini söyledi.     Yeni sezonun fikstürünün çekildiğini hatırlatan...
Ertuğrul Sağlam: Maçları sezon başında oynayarak avantaja çevirmek istiyoruz
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, fikstürlerinin ilk 7 haftasının kağıt üzerinde zor görünüyor olsa da bunu avantaja çevirmek istediklerini söyledi.
    Yeni sezonun fikstürünün çekildiğini hatırlatan Sağlam, " İlk 7 hafta kağıt üzerinde zor görünüyor olsa da, bu maçları sezon başında oynayarak avantaja çevirmek istiyoruz. Fikstürü kendi açımızdan olumlu buluyorum. Camiamız hiç merak etmesin, onlara her zaman koşan, mücadele eden, maçın sonuna kadar maçı bırakmayan, kazansa da kaybetse de oyunuyla taraftarımızı mutlu edecek bir Eskişehirspor izlettireceğiz." ifadesini kullandı.
    Avusturya kampı sırasında oynayacakları maçlarla birlikte takviye ihtiyacı olduğunun görülmesi halinde bu durumu yönetim kurulunu bildireceklerini kaydeden tecrübeli hoca, şunları kaydetti:    
    "Şu gerçek ki geçen sene ligi üstümüzde bitiren bütün takımlar kadrolarını güçlendirdiler. Bizim de takviye yapmamız gerekecektir. Avusturya kampında oynayacağımız 5 hazırlık maçı ile bütün oyuncularımızı görüp lige hazırlanacağız. Bu hazırlık maçları futbolcularımızın maç atmosferlerindeki durumlarını da ortaya çıkaracak."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası