Ege Postası
Geri

Erzincan'da 26 köy yolu ulaşıma kapandı

Erzincan ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi sebebiyle kapalı bulunan köy yollarının açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Erzincan’da kar yağışı ve tipi sebebiyle 26 köy yolu ile ulaşım sağlanamıyor.Erzincan...
Erzincan'da 26 köy yolu ulaşıma kapandı
Haberler / Güncel
11 Aralık 2013 Çarşamba 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzincan ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi sebebiyle kapalı bulunan köy yollarının açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Erzincan’da kar yağışı ve tipi sebebiyle 26 köy yolu ile ulaşım sağlanamıyor.

Erzincan ve çevresinde etkili olan kar yağışı sebebiyle kapanan 26 köy yolunun ulaşıma açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Kapalı 26 köy yolunda karla mücadele çalışması yapan İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri, kapalı bulunan köy yollarının açılması için çalışmalarını 7 ekiple sürdürüyor.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Kar yağışının etkili olduğu İstanbul’da, Türk Hava Yolları'nın (THY) Erzincan seferleri iptal edildi. Görüş mesafesinin az olması sebebiyle THY’nin İstanbul-Erzincan 06.55 ve 11.05 saatlerindeki seferleri iptal edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası