Ege Postası
Geri

Erzincan’da 1 Mayıs kutlamaları olaysız geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Erzincan’da coşku içerisinde kutlandı. Geniş güvenlik önlemleri altında düzenlenen 1 Mayıs kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu. Kadını-erkeği, genci-yaşlısı çok sayıda vatandaşın katıldığı...
Erzincan’da 1 Mayıs kutlamaları olaysız geçti
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Erzincan’da coşku içerisinde kutlandı.

Geniş güvenlik önlemleri altında düzenlenen 1 Mayıs kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu. Kadını-erkeği, genci-yaşlısı çok sayıda vatandaşın katıldığı 1 Mayıs bayramı, Erzincan’da olaysız bir şekilde geçti. Kutlamalara katılan yüzlerce kişi, birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik mesajları vererek, ülkede kavgalara ve çatışmalara son verilmesi dileklerinde bulundu.

Erzincan Belediyesi Sarayı önünde toplanan çeşitli siyasi parti, sendika, dernek ve sivil toplum örgütü üyeleri açtıkları pankartlar ve dövizler ile Halitpaşa Caddesi güzergahını kullanarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Gruplar, marşlar okuyarak ve slogan atarak yürüyüşe geçti. 1 Mayıs yürüyüşüne yaşlılar ve çocuklar da aileleri ile katılarak renkli görüntüler oluşturdu.

Meydanda toplanan yaklaşık bin 500 kişiye hitaben gruplar adına sendika yöneticileri ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Gruplar daha sonra çalınan müzik ve davul-zurnalar eşliğinde halaylar çekti. Grup sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası