Ege Postası
Geri

Erzurum BEAH 500 fidanı toprakla buluşturdu

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH), Orman Müdürlüğü tarafından kendisine tahsis edilen Paşapınarı hatıra ormanına engellilerle birlikte 500 fidan dikti. 'Sağlıklı Bir Nefes İçin Bir Fidan da Siz Dikin' sloganıyla oluşturulan...
Erzurum BEAH 500 fidanı toprakla buluşturdu
Haberler / Güncel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH), Orman Müdürlüğü tarafından kendisine tahsis edilen Paşapınarı hatıra ormanına engellilerle birlikte 500 fidan dikti.

'Sağlıklı Bir Nefes İçin Bir Fidan da Siz Dikin' sloganıyla oluşturulan hatıra ormanı, Engelliler Haftası etkinliklerine ek olarak gerçekleştirildi. "Ağaç dikmek yaşamaya dair yapılacak en güzel eylemlerden biridir." diyen hastane yöneticisi uzman doktor Konca Altınkaynak, daha yeşil bir Erzurum görüntüsü hayal ettiğini ve bunun gerçekleştirilebilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Altınkaynak, oluşturdukları hatıra ormanının, yıllar sonra Erzurum’a farklı bir görüntü kazandıracağına inandıklarını vurgulayarak, “Erzurum, bulunduğu coğrafi konum ve kış şartları dolayısıyla temiz havaya en çok ihtiyaç duyulan şehirlerimizin başında geliyor. Bugün bizler 450-500 fidanı toprakla buluşturduk. Bu işin hazzı tarif edilemez.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası