Ege Postası
Geri

Erzurum'da avukatlar fidan dikti

Erzurum Polat Tahkim ve Hukuk Derneği üyesi avukatlar, aileleriyle Palandöken Dağı Abdurrahman Gazi Türbesi'nde düzenlenen törenle çeşitli ve yaşlarda fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikimi sonrasında cağ kebap ziyafeti çekildi.Erzurum...
Erzurum'da avukatlar fidan dikti
Haberler / Güncel
11 Mayıs 2013 Cumartesi 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Polat Tahkim ve Hukuk Derneği üyesi avukatlar, aileleriyle Palandöken Dağı Abdurrahman Gazi Türbesi'nde düzenlenen törenle çeşitli ve yaşlarda fidan dikimi gerçekleştirdi. Fidan dikimi sonrasında cağ kebap ziyafeti çekildi.

Erzurum Barosu'na kayıtlı avukatların kurduğu Polat Tahkim ve Hukuk Derneği, 'Hukukçu Fidanlığı' oluşturdu. Orman Bölge Müdürlüğü'nce Abdurrahman Gazi Türbesi yakınlarında tahsis edilen alana avukatlar ve aileleri fidan dikti. Sabah saatlerinde fidan dikim alanına gelen aileleriyle gelen avukatlar yaklaşık 500 huş ve çam fidanını toprakla buluşturdu. Havanın yağışlı olmasına rağmen fidan dikimini gerçekleştiren avukatlar, yeşil ve yaşanabilir bir çevreye katkı sağlamak istediklerini belirtti.

DİŞKESER: FİDAN DİKİMİ DİNİ VE MİLLİ BİR GÖREV

Polat Tahkim ve Hukuk Derneği Başkanı Hakan Dişkeser, 'Senin de Bir Ağacın Ağacın Olsun' kampanyası kapsamında fidan dikimini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Derneklerini yeni kurduklarını belirten Dişkeser, sosyal ve çevre problemlerine karşı duyarlı olduklarını anlattı. Eş ve çocuklarıyla yeşil ve yaşanabilir bir Erzurum'a katkı amaçlı fidanlık oluşturmaya karar verdiklerine vurgu yapan Dişkeser, "Fidan dikimi dini ve milli bir görev. Ülkemizi, yaşadığımız şehri çok seviyoruz. Çocuklarımıza ve gelecek nesillere yeşil ve yaşanabilir bir çevre bırakmak istiyoruz. Bugün de burada eş ve çocuklarımızla fidan diktik. Gelecek yıllarda da bu faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Fidan dikiminin ardından avukatlar ve aileleri cağ kebap ziyafeti çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası