Ege Postası
Geri

Erzurum'da klimalı kapalı durak uygulaması yaygınlaşacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait atölyelerde üretilen kapalı ve klimalı durak uygulamasının şehrin genelinde hizmete sokulacağı belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ağır kış şartlarının yaşandığı Erzurum'da...
Erzurum'da klimalı kapalı durak uygulaması yaygınlaşacak
Haberler / Güncel
2 Mayıs 2013 Perşembe 15:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait atölyelerde üretilen kapalı ve klimalı durak uygulamasının şehrin genelinde hizmete sokulacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ağır kış şartlarının yaşandığı Erzurum'da vatandaşların toplu taşım araçlarını beklerken soğuktan mağdur olmasını istemediklerini söyledi. Küçükler, bu amaçla kapalı ve sıcak hava dalgalı otobüs duraklarını şehir merkezine yaymayı hedeflediklerine işaret ederek, "Erzurum'da kış şartları ağır. Halkımızın kışın duraklarda soğuktan etkilenmeyecek şekilde beklemeleri bizim için önemlidir. Kapalı durakların sayısını bu nedenle artıracağız." dedi.

Bir ilki gerçekleştirerek, LCD ekranlı duraklara ayrıca vatandaşların telefonlarını şarj edebilmeleri için iki adet priz konulduğunu aktaran Küçükler, "Durakların içerisinde araç takip sistemi de bulunuyor. Kapalı duraklardaki GPS uygulamasıyla otobüslerin kaç dakikada durakta olacağını haber veren bir sisteme sahibiz. Bizim işimiz, vatandaşlarımızın rahatını düşünerek onlara hizmet etmek.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası