Ege Postası
Geri

Esenyurt'ta sokak ortasında kadını döverek bayıltan Şeyhmus Dağ, tutuklandı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dün sokak ortasında şiddet uyguladığı kadını bayılttıktan sonra minibüse bindirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Şeyhmus Dağ tutuklandı.
Esenyurt'ta sokak ortasında kadını döverek bayıltan Şeyhmus Dağ, tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
24 Temmuz 2023 Pazartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta bir erkek, dün sokak ortasında tartıştığı kadına şiddet uygulamıştı. Şüphelinin, şiddet uyguladığı kadını bayılttıktan sonra sürükleyerek minibüse bindirdiği görüntüler ise sosyal medyaya yansımıştı. İstanbul Valiliği de konuya ilişkin olarak dün akşam "22.07.2023 tarihinde Esenyurt ilçesinde meydana gelen ve D.S. İsimli kadının gördüğü şiddet sonrası bayılmasını ve sonrasında sürüklenerek bir minibüse bindirilmesini içeren görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma başlatmıştır. Yapılan çalışma sonucunda görüntülerdeki şüphelinin 11 suç kaydı bulunan Şeyhmus Dağ olduğu tespit edilmiş ve şüpheli, olay anında yanlarında bulunan Elif I. İle birlikte emniyet ekiplerince gözaltına alınmıştır" açıklamasını yapmıştı.

ŞÜPHELİ ŞEYHMUS DAĞ TUTUKLANDI

Edinilen son bilgilere göre, şüpheli Şeyhmus Dağ yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Elif I. isimli kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  (ANKA)

 

 

Vali Gül: Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası