Ege Postası
Geri

Eşini öldürmeden önce kayınbiraderine, 'Yapacağımı yaparım' demiş

Beşiktaş'ta kocası tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Eniştesini bir gün önce telefonda uyardığını belirten kadının ağabeyi, eniştesinin kendisine ‘Ben yapacağımı yaparım’...
Eşini öldürmeden önce kayınbiraderine, 'Yapacağımı yaparım' demiş
Haberler / Güncel
29 Haziran 2013 Cumartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş'ta kocası tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Eniştesini bir gün önce telefonda uyardığını belirten kadının ağabeyi, eniştesinin kendisine ‘Ben yapacağımı yaparım’ dediğini anlattı.

Beşiktaş’ta, kuaför dükkanında çalışan 2 çocuk annesi Muhterem Göçmen (26) boşanma davası açtığı ve uzaklaştırma kararı bulunan eşi Serdar Göçmen tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi tamamlanan Göçmen’in cenazesi yakınları tarafından alındı. Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürülen cenazenin yarın toprağa verileceği belirtildi.

Kız kardeşinin 3 aydır eşinden ayrı olduğunu ve kendisiyle birlikte kaldığını ifade eden Çağlar Evcil, eniştesinin her gün kardeşini tehdit ettiğini öne sürdü. Evcil, “İşyerine gidip tehditte bulunuyordu. En son iki gün önce işyerine gittiğinde polise ihbar ediyorlar. Polis gelip yakalıyor. 10 gün hapsinin ve uzaklaştırma kararının bulunduğunu söylüyorlardı. Savcılığa gidiyor, ifadesi alınıyor ve serbest bırakılıyor. Bir gün sonra da geliyor kardeşimi katlediyor. Bu nasıl adalet, daha ne deyim'” ifadelerini kullandı.

Kardeşine yönelik zanlının daha önce de tehditlerde bulunduğunu belirten Evcil, “Tehdit mesajları da var. Bir keresinde yine işyerine geldiğinde kardeşimin patronu 'Dükkanı yakacağını söylüyor’ diyerek şikayetçi olmuş. Şu anda yakalanamadı, hala aranıyor.” dedi.

Olaydan bir gün önce gece saatlerinde eniştesiyle telefonda konuştuğunu anlatan Evcil, “Konuştum, 'Akıllı ol, böyle bir şey olmaz' dedim. ‘Ben yapacağımı yaparım’ dedi. Her türlü yasal önlem vardı; ama savcılığa gidiyor bir saat sonra serbest kalıyor.” şeklinde konuştu.

Kardeşinin cenazesini almaya gelen Göçmen’in ablası Çiğdem Evcil ise gözyaşlarını tutamadı.

Olay, Nispetiye Caddesi’nde bir kuaförde dün meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk annesi Muhterem Göçmen, şiddetli geçimsizlik nedeniyle kocası Serdar Göçmen’e boşanma davası açtı. Davaya rağmen aralarındaki sorun devam edince kadın mahkemeye giderek uzaklaştırma kararı çıkarttı. 2 ay önce mahkemenin kararı ile Serdar Göçmen’in eşine 200 metreden fazla yaklaşmaması istendi. Buna rağmen, Muhterem Göçmen’in çalıştığı dükkana gelen Serdar Göçmen, eşinden boşanmaktan vazgeçmesini istedi. Çift arasında tartışma çıkınca Serdar Göçmen bıçakla eşini öldürdü. Olay yerinden kaçan zanlıyı yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası