Ege Postası
Geri

Eşini silahla başından vuran koca yakalandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan evde eşini kafasından silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan İbrahim İ. (59) yakalanarak gözaltına alındı. Geçtiğimiz pazar gecesi Zaim Ağa Caddesi 55 numarada meydana gelen olayda, Fatma İ....
Eşini silahla başından vuran koca yakalandı
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 00:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan evde eşini kafasından silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan İbrahim İ. (59) yakalanarak gözaltına alındı.

Geçtiğimiz pazar gecesi Zaim Ağa Caddesi 55 numarada meydana gelen olayda, Fatma İ. (57) evde kafasından silahla vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Mahalle sakinleri, Fatma İ.'nin bir yıl önce boşandığı fakat daha sonra tekrar evlendiği kocası İbrahim İ. (59) ile sık sık tartıştığını öne sürdü.

Cinayet sonrası kayıplara karışan ve cinayet şüphelisi olarak aranan İbrahim İ., Buca ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne getirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası