Ege Postası
Geri

Eşini tüfekle öldürdü 'Pişmanlığım yok' dedi

Düzce'de boşanma aşamasındaki eşini tüfekle vurarak öldüren kişi tutuklandı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen zanlı, "Bugün olmasa yarın olacaktı" dedi.
Eşini tüfekle öldürdü 'Pişmanlığım yok' dedi
Haberler / 3. Sayfa
2 Mayıs 2022 Pazartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Düzce'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurulan kadın hayatını kaybetti.

Olay, dün öğleden sonra, Yığılca ilçesi Hacıyeri köyünde meydana geldi. Bolu’da yaşayan Durdu Alkan bayramlaşmak için boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşe Alkan ve oğlu Müslüm Alkan’ın kaldığı eve geldi.

Çift arasındaki tartışmaya oğlu Müslüm Alkan da dahil oldu. Durdu Alkan aracında bulunan av tüfeğini alarak tekrar eve girdi. Babasının annesini vuracağını gören Müslüm Alkan müdahale etmek istedi.

Durdu Alkan, oğlunu sol bacağından yaraladı, daha sonra ateş ederek eşi Ayşe Alkan’ı öldürdü. Yaralanan Müslüm Alkan hastaneye kaldırılırken, ormana kaçan Durdu Alkan ise jandarma ekiplerince yakalandı. 

"HİÇ PİŞMANLIĞIM YOK"

Gözaltına alınan Durdu Alkan'ın ifadesinde, defalarca barışmak istediğini ancak eşinin buna yanaşmadığını söyledi. 

Hakkında uzaklaştırma kararı alındığının belirten Alkan, "Bayramlaşmak için eve geldiğimde kimse yoktu. Beni kovmaya çalıştılar. Oğlum başıma nacakla vurdu ve yaralandım. Bu kez ben av tüfeğini alarak ateş etmeye başladım. Bu konuda hiç pişmanlığım yok. Bugün olmasa yarın olacaktı” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası